3 februari 2015

Första snön

Så här såg det ut i morse när vi steg upp, årets första snö. Som tur var bröt solen fram senare och smälte bort skiten. Småkallt var det när jag gick till gymet i knälånga tights. Hoppas det här var första och sista snön för i år.
Jag tycker lite småsynd om Steve för han ska åka och fiska den här helgen tillsammans med två fiskegalna kompisar och de ska dessutom sova i tält. Steve är allt annat än förväntansfull, han gillar varken att fiska eller tälta, men gör det för kamratskapen. Det som gör fiske så värdelöst i det här landet är att man måste kasta den tillbaka.

Kanske det är tanken på att behöva campa utomhus i nästan noll grader som gjort att Steve plötsligt blivit intresserad av att åka på solsemester. Han föredrar normalt temperaturer på under 25, gärna under 20 också, men nu har han suttit och kollat resor till Grekland i nästan två dagar. Det här nyfunna intresset av solresor är något som jag absolut understödjer, så nu gäller det att hitta och boka något innan han tappar motivationen:-) Jag har inte varit på solsemester på säkert 15 år, om man inte räknar med de senaste årens "solsemesteraktiga" semestrar i Finland, så det skulle vara fantastiskt skönt.

2 kommentarer:

  1. Brrr, tälta när det är så kallt! Min man hade gladeligen gjort det för han är verkligen fiskegalen men stackars Steve, han önskar väl redan att helgen vore över? Jag antar att dem tar med sig någon stark dryck att värma sig med :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det var verkligen inte med några glada och lätta steg som han skuttade ut genom dörren för att träffa dem:-) De verkar iallaall ha bunkrat upp med ordentligt med mat, full English breakfast på morgonen, stekar, vin, cider mm så de lär inte svälta iallafall:-)

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...