17 februari 2015

Reseförberedelser och film

Pust, här är det fullt upp med jobb och förebredelser inför veckoslutet i Budapest, eller vi åker på söndag och kommer tillbaka på onsdag. Hittills har vi bokat taxi som kommer och hämtar oss från flygfältet och restauranger. Det är lite meckigt att ta sig från flygfältet in till stan eftersom det inte går några direkttåg så istället satsar vi lite pengar på taxi. Jag fick tips på en pålitlig chaufför av min kompis Cecilia och som hon och hennes pojkvän använde när de var dit för ett par år sedan. Det tog inte mer än en halv timme efter att jag mailade honom så fick jag svar:-)

Vi har också bokat restaurang för alla tre kvällar och hittills har vi fått bokningsbekräftelse av två. Frukost ingår på hotellet så vi planerar att klara oss under dagen fram till middag. Jag som äter LCHF klarar mig lätt 12 timmar utan mat så mig lär det inte gå någon nöd på:-) Det verkar kanske inte så äventyrligt att planera och boka restaurangerna på förhand, men jag är trött på att slösa de första dagarna på att äta dålig mat när man inte känner till stället så nu är det grundstudie av vad man säger på tripadvisor och bokning som gäller:-)

Snart är det dags för bio. Jag bokade biljett till tantsnuskfilmen Fifty Shades of Grey som baserar sig på tantsnuskböckerna med samma namn. Jag läste alla tre böcker men var inte imponerad alls men den kvinnliga filmregissören lär ha gjort filmen bättre än böckerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...