6 februari 2015

Långmiddag

Igår åt Steve, Cecilia, Björn och jag en riktig brakmiddag på den italienska restaurangen Al Boccon di vino i Richmond. Jag bokade bord där nästan genast efter nyår. Vill man ha ett bord till en fredag eller lördag så måste man boka 2-3 månader i förväg eller hoppas att någon annullerar. Restaurangen är med andra ord poppis. Det finns ingen meny utan man får äta det som serveras och menyn beror på vilka råvaror de fått in den dagen. Måltidens höjdpunkt verkar vara helstekt lamm. För det här betalar man £45 pund per person vilket jag tyckte var helt ok. Det serveras också bara ett vin, rött eller vitt, men det var riktigt gott (de hade andra viner längs väggarna men de är betydligt dyrare).

Innan det blev dags för middag träffades träffades vi på ett par fördrinkar på en pub nära tågstationen.
Steve och Björn vill inte vara med på bild men det blev dom iallafall
När Steve gick och köpte en andra drinkrunda så blev notan cirka 1 pund dyrare än första gången, för samma drinkar. Steve klagade naturligtvis och som plåster på såret dubblade de mitt glas prosecco. Jag klagar inte:-)
Vi var de första kunderna på restaurangen. Inte förvånande för tre av oss är ju punktliga finländare:-)
Husets goda vin.
Sedan började maten komma in. Vi åt och drack och över 3 timmar flög iväg. Här kommer en bildbomb med allt som vi åt.
Jag vill absolut gå hit igen eftersom de ändrar sin meny regelbundet. Skulle vara intressant att gå på sommaren när det finns mer färska grönsaker att välja mellan.

Nu har Steve åkt iväg till New Forest för lite tältliv och fiske med sina kompisar. Avundas honom inte alls, är ingen tältperson... inte Steve heller, men han tog två täcken med sig plus en sovsäck som han lånar av sin kompis så han borde nog hålla värmen. Det gånger jag har tältat har det antingen varit svinkallt, supervarmt eller blött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...