10 oktober 2015

Ajaj

Hann bara med uppvärmningen på Body Attacken och så var det något som knäppte till i vaden och mitt pass tog slut innan det knappt hann börja. Faaaan. Jag satt med ispack en stund på gymmet innan jag långsamt linkade hem. Jag tror inte det är något"värre" än en ordentlig sträckning, men så irriterande eftersom jag kommit igång med träningen igen efter semestern.

Sent from my Windows Phone

2 kommentarer:

  1. Låter som en muskelbristning i vaden. Några dagars vila i högläge och sen endast lätt träning såsom promenader, simning eller cykling...Var försiktig med att inte belasta det i onödan eller ha för bråttom med att anstränga det, en blodutgjutelse kan ha ägt rum i muskeln...så vila rekommenderas! Kanske kroppens sätt att säga att den varit lite stressad på sistone...?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det var nog säkert en bristning. Gör inte ont alls när jag typ sitter. Igår satt jag inne hela dagen medan solen sken utomhus, bittert. Idag promenerade jag runt i shoppingcentret och det känns redan bättre. Imorgon tänkte jag gå till gymet men ta det lugnt med nedre delen av kroppen, ryggen börjar bli stel redan efter tre dagars inaktivitet så den och resten av ovandelen av kroppen måste hållas igång.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...