31 oktober 2015

Krämpor och bästa höstvädret

Glad lördag på er alla! Jag börjar med en gårdagens dåliga bilder av Busen. Han gillar att ligga och balansera på soffryggstödet. Därifrån har han bra översikt över allt som händer ...
det slutar alltid med att han somnar på sin post:-)
Idag startade dagen lite över sju när Busen hade bestämt sig för att vi skulle stiga upp. Vi envisades med att ligga kvar ännu en halv timme med en katt som galopperade över våra täcken och försökte bita våra händer när han fick chansen:-) Kl. 8 befann jag mig på gymet för min dansklass och höll nästan på att vrida knäet ur led i en av låtarna. Jag undviker att stå alltför mycket på tårna och då hinner inte alltid benen med i svängarn. Det skulle verkligen ha varit grädden på moset om jag dessutom vred knäet ur led när nu vaden långsamt håller på att bli bättre:-). Som tur var gick det över snabbt.

På onsdag ska jag på en "ryggutvärdering" som är en fortsättning på min magnetröntgen som jag gjorde för nästan två måndader sedan. De gillar att utvärdera saker här i England, så mycket så att när de utvärderat klart och man ska få någon slags behandling så är det nästan för sent att göra något. Det hände min kompis. En full kille föll över hennes ena ben vilket ledde till att något i hennes knä slets sönder. Ca 3 månader senare efter magnetröntgen, diverse GP-besök, väntan på remiss till specialister, besök hos bättre och sämre specialister, fler remisser, konstaterade läkaren som hade kunnat göra något att det var för sent för eventuell operation så nu är det bara rehabilitering som gäller.

Idag är det verkligen superväder med runt 18 grader i luften. Jag kunde ju inte sitta inne och häcka med sådant här väder utomhus så på eftermiddagen gick jag min entimmesrunda till Earlsifeld och tillbaka.
Det spelades rugby i många av parkerna jag passerade, rugby är en vinteridrott i England som brukar ta över när fotbollssäsongen (äntligen) är över.
Nu börjar rugbyfinalen på TV mellan Nya Zeeland och Australien. Jag älskar de gamla krigsdanser som många av de deltagande öländerna gör innan matchen börjar, bland annat Nya Zeeland.

Det lutar åt vackra Teddington igen men den här gången vill jag äta på en annan restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...