30 oktober 2015

Lite gott och blandat

Jag börjar inlägget med en färsk och lite suddig bild av Busen som vi skickade till säljaren. Hon bad oss skicka bilder av honom då och då så att hon skulle få se hur han växer och frodas. En riktig kattvän med andra ord. Nu har han slocknat bredvid Steve på soffan, det går på några sekunder:-).
Jag var lat ikväll och gjorde en plocktallrik till middag. Jag gillar att kunna äta lite av varje och slipper välja:-)
Så vad har jag gjort idag då? Tja, samma som de flesta fredagar; gått på Body Pump-klass och jobbat. Måste bara berätta om en av nykomlingarna på träningspasset. Jag har aldrig sett någon som är så okoordinerad, hon gjorde ALLT fel och då är inte Body Pump svårt när det kommer till koreografi. Hon kunde inte "översätta" det som instruktören gjorde (böj benen, rak rygg etc) till sin egen kropp. När man skulle böja knäna så kutade hon neråt ryggen osv, osv, osv. Som tur var använde hon lätta vikter för annars skulle hon kunnat skada sig ordentligt. Instruktören försökte visa henne men hon gjorde så mycket fel att instruktören inte hann. Jag tror inte hon återvänder.

Vädret är annars inte mycket att klaga på. Temperaturen har legat runt 16 grader även om det är lite synd att molnen ligger som ett lock över London. Skulle det vara strålande solsken skulle temperaturen lätt stiga till 20. SÅNT höstväder gillar jag:-)

I onsdags kväll deltog jag i SWEAs styrelsemöte. Jag hade fått inbjudan av ordföranden om jag skulle vilja delta i deras styrelsemöten resten av året för att känna på vad uppgiften innebar, för att sedan bestämma om jag skulle vilja bli "riktig" medlem från och med nästa år. Mötet hölls hos en av styrelsemedlemmarna i High Street Kensington. Det bjöds på vin och tilltugg och jag tyckte att diskussionen var riktigt intressant så jag blev verkligen inte avskräckt, snarare tvärtom. Min kompis Sofia var också inbjuden så mitt i allt blir vi två nya finlandssvenskar och Österbottningar i SWEAs styrelse nästa år:-).

Igår beslutade jag mig för åka till ett stort shoppingcenter i Stratford (nordöstra London) på eftermiddagen för lite julklappsshopping. Tänkte jag skulle passa på att åka in mitt på dagen när det inte är så mycket folk ute. Oj som jag misstog mig, det var som värsta julrean och orsaken var att det är höstlov för skolelever den här veckan:-(. Jag lyckades ändå hålla huvudet kallt och kom därifrån med en julklapp och ett par byxor som jag köpte på Englands enda Lindex. Jag ska sätta upp bild av byxorna samt de två skjortklänningarna som jag köpte på Marks & Spencer i onsdags, trots att jag bara "skulle döda lite tid" innan det var dags att gå till styresemötet. Nå, jag har inte köpt kläder sen i somras så det var dags att fylla på garderoben med lite höstnyheter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...