20 oktober 2015

Lördag i Teddington

Halloj, här igen. Tänkte jag skulle lägga upp några bilder från helgen för det har inte hänt så mycket den här veckan hittills. Igår åkte jag inte till Richmond en runda för att "sträcka på benen". Jag gick i affärer men det enda jag kom hem med var en take away-kaffe. Om en halvtimme ska jag åka in till Piccadilly för SWEA Programrådsmöte.

Busen växer så det knakar, tror jag iallafall. Man ser inte förändringen lika klart när man ser dem varje dag men han kan hoppa upp i soffan utan problem nuförtiden och det gick kanske på vart femte försök för två veckor sedan. Han äter iallafall som en häst så han har att växa av:-)

Så här spenderade Busen och jag en stor del av söndagen, latandes i soffan.
På lördagen åkte Steve och jag in till pitoreska Teddington för middag på den italienska restaurangen Cantina Napoli. Restaurangen vinner nog inga priser för atmosfär, det är den för avskalad för, men maten är god. Vi har besökt den här restaurangen (finns en i Chiswick också) och Steve har ätit samma pizza varje gång för den är så god. Jag varierar mig mellan alla kötträtter. Till förrätt åt jag krämig buffalo-mozzarella med breasola-skinka och grönsaker. Den var stor som en huvudrätt, men jag var hungrig så till huvudrätt blev det ...
Kycklingsallad (kycklingen var gömd under baconet). Vi var båda såååå proppmätta efteråt, men inte så mätta att vi inte kunde gå till puben vid Themsen ...
The Anglers. Där överraskade han mig genom att vilja dela en flaska Prosecco med mig. Det finns hopp trots allt:-)
Det finns inget sätt att undvika TV:n när det är Rugby VM.
Vi hade så svårt att slita oss från den mysiga puben att vi nästan missade sista tåget hem men vi kom fram till stationen i tid efter en liten slutspurt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...