26 oktober 2015

Kattleksaker och gammal goding

Ikväll kom äntligen Busens klätterträd. Det var samma kille som levererade det första paketet för 2-3 dagar sedan och liksom förra gången pustade och flämtade han när han äntligen kom upp till tredje våningen. Jag har ännu inte sett någon leverantörskille som sett oberörd ut när de kommit fram till vår dörr:-).

Jag tänkte att Busen skulle vara glad över att få något nytt att klättra i och vässa klorna på och monterade genast ihop trädet. Kan inte säga att det blev kärlek vid första sniffet utan hittills har Busen varit mer intresserad av förpackningen än trädet.

Annars har kattstackarn haft lite otur ikväll, eller han har orsakat den själv. Först föll han bakåt och slog i bakhuvudet så det smällde i parketten när han hoppade efter en kattleksak. Jag tänkte att nu får han säkert hjärnskakning, om inte skallen rent av gick i två delar. Han ruskade på huvudet ett par gånger och tonade ner sig lite men ännu verkar han vara ok. En liten stund senar promenerade han som vanligt på soffbordet och råkade komma för nära de levande ljusen så nu har han några ögonfransar mindre. Hoppas han lärde sig att hålla näsan borta från värme i fortsättningen.

Han måste ha känt sig lite eländig för när jag stod på toaletten kom han och ställde sig bredvid mig och jamade ynkligt.
Igår, söndag, började jag dagen med en timmes Body Pump och på eftermiddagen utnyttjade jag det vackra vädret och promenerade in till Putney för att kolla julklappar. Jag hade först tänkt åka upp till Camden men jag kände mig inte på humör för att trängas med alla turister som åker dit på helgerna. Jag lyckades hitta ett par klappar så nu har jag kommit igång.

I lördags träffade jag Mia på middag och drinkar. Vi åt på den välgömda restaurangen Old Tom and English i Soho. Det var tredje gången jag besökte stället, men då det är så mysigt och maten god så är det svårt att hålla sig därifrån:-)
Åt nästan samma rätter som tidigare. Fritterad havsabborre på en god pure.
Grillade sardiner
Griskind
Lamm på selleripure
Vi satt och åt, drack och pratade i lugn och ro, speciellt när vi bett servitören sänka volymen på musiken en aning så att vi slapp sitta och skrika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...