17 oktober 2015

Lördagmorgon

Helg och inget helgjobb, jippii. Hoppade över mina två gympass idag eftersom de båda kräver att man står eller hoppar på tårna och vaden tycker inte helt om det ännu. Igår gick jag iallafall på ett Body Pump-pass och det gick bra, jag höll mig från de djupaste "squatterna" som kräver att man använder vadmusklerna. Imorgon blir det också Body Pump tänkte jag.

I morse blev Busen tillfälligt inkontinent, och det var Steves fel:-) Steve spelade upp youtube-klipp med katter som jamade, kurrade och morrade, och även om Busen inte reagerade nämnvärt så måste han ha blivit lite orolig för fem minuter senare, när han hoppade upp till oss i sängen, märkte jag att han "läckte". Det fanns också små skvättar på golvet där han gått. Det blev till att ta fram klorin och papper och slänga alla sängkläder i tvättmaskinen. Där fick vi oss:-). Nu ligger han och vilar bredvid mig efter frukost och efter att ha sprungit runt som ett jehu mellan rummen. Han blir alltid extremt pigg när han ätit.

Igår beställde vi klösträd, en ny kattbur och leksak online som förhoppningsvis anländer i veckan. Ser speciellt framemot klösträdet för hans klor är sylvassa och han skulle behöva vässa ner dom lite.
Ikväll tänker vi åka in till Teddington för middag på en italiensk restaurang. Teddington är fantastiskt fint med en huvudgata utan de största kedjorna, vackra hus, lummig grönska och läge alldeles vid Themsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...