21 oktober 2015

Lansering Desirée Köster Couture klädkollektion och dagens katt

Glad lillördag på er! Jag är just hemkommen från lanseringen av en SWEA-medlems första egna klädkollektion i Battersea. Desirée har tidigare bland annat jobbat för självaste engelska kungafamiljen så hon kan verkligen sina saker. De skulle inte anställa någon som inte är skicklig på sömnad, design och mönterproduktion. Jag var dit med två andra sweor och plaggen som hon visade upp var verkligen fina, inga hastverk. Hon hade en vacker brudklänning där som tagit 200 timmar att sy eftersom så mycket hade gjorts för hand.
Den här dräkten var speciellt fin, "spetsmönstrad mocka". Jag som har noll tålamod imponeras alltid av personer med sinne för detaljer. Minns fortfarande när jag tog en sykurs på arbis när jag var i nedre tonåren. Jag hade efter många om och men och flera veckor lyckats sy en träningsdräkt, bara för att i nästa sekund förstöra den totalt genom att stryka den med för hett strykjärn. Fattar inte heller varför jag prompt måste stryka den, har aldrig hört någon stryka träningsdräkter varken förr eller senare.
En av hennes vackra skisser.
Vi underhölls också av vacker sång
Naturligtvis måste jag avsluta med dagens Busen. Hans nya "tvångsgrej" är att försöka ta sig till mitt datorbord (som han inte får) genom att gå via ryggstödet på soffan.
Snart går jag när du inte ser.
När jag sitter i soffan känner jag hur han kommer smygande bakom mig men han lyckas aldrig nå ända fram. Hans avslöjas alltid av att han ofrivilligt börjar kurra genast han närmar sig mig:-)
Jag är snart vid datorbordet ...
Fan, hon upptäckte mig. Varför måste jag ALLTID börja kurra!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...