19 mars 2010

Kotor på bredden och tvären

Efter jobbet besökte jag kiropraktorn för ännu en behandling. Denna gång fokuserade hon på min nacke och axlar men hon tryckte även några av de nedre kotorna på plats. Man borde hörde och kände när de kom på plats. Nästa onsdag ska jag dit för min sista behandling och därefter hoppas jag att mitt ryggproblem går över. Hon verkar nog kunna sin sak.

Förra gången berättade jag om Steves mångåriga problem med stelhet och värk i kroppen och sa att han verkligen skulle behöva en genomgång. Kiropraktorn blev eld och lågor. Hon sa att hon älskar utmaningar och sa att jag skulle försöka övertala honom att komma på ett besök. Idag frågade hon vad han hade sagt om mitt förslag och jag sa att han behöver ännu lite övertalning:-) Så typiskt män, det klagar om krämpor här och där men när man föreslår läkarbesök eller andra möjliga behandlingar så blir de så friska såå:-) Kiropraktorn sa att hennes man är precis likadan, han går aldrig till läkare om hon inte bokar åt honom.
Vädret var så skönt att jag beslöt mig för att stiga av tåget ett par stationer tidigare och promenera till kiropraktorn. Det har varit mellan 13 - 15 grader varje dag denna vecka och det syntes verkligen på vissa träd som redan hade fått stora knoppar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...