25 mars 2010

Snart bär det av

till Heathrow och Finland för fyra dagar. Steve stannar hemma. Resväskan är packad men den skramlar ganska tom. Förutom ett par presenter så behöver man inte mycket för några dagar på landet. Den brukar däremot vara sprängfylld på tillbakaresan med mat, svenska böcker och veckotidningar och andra fynd.

I går fick jag min tredje behandling av kiropraktorn och bokade samtidigt in Steve för en omgång nästa vecka. Receptionisten sa att jag var den tredje kvinnan den här veckan som bokade in sin partner. Det verkar som om männen är lite misstänksamma när det gäller behandling som inte utförs av "riktiga" läkare och enda sättet att få honom dit är att man bokar själv:-)

Vi har också fått rapporten över besiktningen av bostaden som vi ska köpa och den var tillfredställande. Det fanns ett par småsaker som besiktningsmannen påpekade att man borde åtgärda men inget stort. Vi skickade rapporten vidare till vår jurist och bad att hon skulle kolla upp ett antal saker åt oss, t.ex. vem som ansvarar för taket, vi eller grannen ovanför eller båda? Man vill ju inte få en faktura på £10 000 för takrenovering genast man flyttar in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...