1 mars 2010

Solen är här

Idag har vi äntligen fått se sol och klarblå himmel och inte ens det faktum att det är måndag kunde få en på alltför dåligt humör:-)

Var dock lite seg på morgonen för jag lyckades inte somna förrän kl 1 på grund av Steves SNARKANDE. Av årets 365 dagar så snarkar han 365 dagar. Det är ok om jag hinner somna först, men förutom den dåliga ovanan att han snarkar så somnar han dessutom på 3 sekunder. Sen när jag sätter armbågen i sidan på honom och väser "turn on your SIDE!" så blir han sur (konstigt:-))och påstår att han inte ens hunnit somna. Jag brukar fråga hur i all världen han kan snarka i vaket tillstånd?!

När jag för två år sedan var ordentligt förkyld med täppt näsa och inte helt förvånande snarkade när jag sov, dåååå fick jag minsann höra hur jobbigt det var för honom och varje gång jag somnade in och började snarka suckade han högt och ljudligt bredvid mig för att jag skulle vakna. Man kan inte annat än skratta åt eländet (fast det är allt annat än kul mitt i natten) för man är verkligen inte ensam:-)

2 kommentarer:

  1. Jag lider av samma problem, min karl snarkar också ofta, och det är helvetiskt ibland när inget hjälper och man ligger där klarvaken och är frustrerad. Vi bor ihop varannan månad, pga att han har sina barn hos sig, så jag njuter av sömnen när han är borta. Vi har prövat det mesta, jag har föreslagit åt honom att gå ner några kilo i vikt, tror det skulle hjälpa, eftersom han har en liten ölmage. Men det är lättare sagt än gjort ;)

    SvaraRadera
  2. Åtminstone kan du sova ut varannan månad;-) Och eftersom det är män man har att göra med så är det alltid alla andras fel, för deee snarkar minsann inte:-)) Jag tror också Steves snarkande skulle minska om han gick ned några kilon för han snarkar mer nu än när vi träffades, men som du säger, det är lättare sagt än gjort att få dem att skära ned på kolhydratintaget:-))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...