2 mars 2010

Sol ute, sol i sinne och bra musik

Det vackra vädret fortsätter. Det är ca 10 grader ute vilket betyder att några dagar till och krokus och påskliljor kommer att stå i fullt blom i parkerna.

Det är väldigt lugnt på jobbet för tillfället och jag har använt tiden till att bla "surfa" på youtube och leta musik. Jag har hittat en ny sångare, Chris Daughtry, som är en före detta American Idol-deltagare. Han vann inte men han är den som har blivit mest känd. Hans röst är härligt rockigt hes, helt underbara låtar. Jag gick till musikaffären på lunchen idag och tänkte köpa hans CD men 16 pund var lite väl mycket. Här får ni några smakprov, tyvärr vet jag inte hur man lägger till en videor;-):

Life After You

What about now (ingen video)

September (ingen video)

Njut:-)

3 kommentarer:

  1. härlig röst och snygg karl! Här har vi nu haft snöoväder i dagarna tre, egentligen av och an i en veckas tid har det snöat. Det kommer ju att bli ordentliga översvämningar när allt smälter sen i vår. Vägarna blir smalare ju mer snö det kommer, folk har fått nog av detta snöande. Men det ska väl svänga snart ;) Jag åker åtminstone till Italien om några veckor, hoppas där är varmare...

    SvaraRadera
  2. Ni har verkligen haft en riktig vinter i år, precis som när man var barn:-). Italien, hääärligt. Gillar naturen, maten, kulturen. Det kommer säkert att vara vår där nu. Jag har varit till Venedig, Milano och Neapel men aldrig till Rom så det får bli nästa Italien-projekt. Vart ska du åka?

    SvaraRadera
  3. jag åker till Bergamo, enkelt och billigt att flyga med Ryanair dit från Tammerfors. Aldrig besökt Italien förr men alltid velat till Gardasjön, så dit blir det nog en utflykt, kanske också Milano. By the way, solen lyser nu för första gången på en vecka, tjohoo!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...