9 mars 2010

Tillbaka till vardagen

Det hade inte hänt något nytt på jobbet under måndagen men dagen seeegade sig fram.

Efter jobbet gick jag till gymet. Vi hade visserligen promenerat i timmar under våra dagar i Manchester men jag kände ändå att jag behövde köra igenom hela kroppen.

När jag var på väg ut såg jag att gymet erbjöd gratis snabbkontroll av ryggen. Det var perfekt för mig eftersom jag har haft mer eller mindre problem med ryggen under några månaders tid. Orsaken är troligen att jag sträckt mig under ett gymbesök eftersom det var efter en sådant tillfälle som jag fick problem. Dålig sittställning på jobbet hjälper säkert inte till. Iallafall så beslöt mig för att utnyttja erbjudandet. Kiropraktorn kollade om höfter och axlar vara raka, hur långt jag kunde böja mig nedåt och snett till sidan samt hur lång jag kunde vrida huvudet till höger och vänster. Hon sade att den nedersta delen av ryggen var lite stel och sned och att jag därför inte kan böja mig så långt som det är möjligt och föreslog att jag skulle börja träna på att ändra min hållning. Hon berättade också att jag som medlem av mitt gym fick rabatt på det första riktiga besöket hos en kiropraktor. Jag beslöt mig genast för att utnyttja erbjudandet och nästa måndag ska jag dit på en mer ordentlig koll. Det kan ju inte bli värre.

Någon som skulle behöva ett helt team av kiropraktorer är Steve. Han har konstant värk antingen i ben, rygg eller axlar och trots att han har sprungit till en massa olika läkare och experter har de inte kunnat hitta något fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...