4 maj 2010

Finskt hälsogodis 2

Jag har hittat ännu en affär som säljer finsk Panda-lakrits, och affären finns bara ett stenkast från oss (ännu), i Wandsworth Shopping Center. Affären heter Tiger och är norsk tror jag, åtminstone har nästan alla produkter norska namn. Affären säljer allt från köks- och kontorstillbehör till godis och allt däremellan.
På Tiger säljer de tom salmiaklakrits. Jag skulle kunna köpa kartongvis av dem:-)

3 kommentarer:

  1. Vad kul att hitta en till "Londonsvensk" blogg!

    SvaraRadera
  2. gott med finskt godis när man bor utomlands. Även om man kanske inte köper det när man bor hemma, men utomlands blir man ju sådär extra patriotisk speciellt när det gäller födoämnen man inte får tag i så ofta.

    SvaraRadera
  3. Kul att du hittade min blogg AK. Har alltid gillat att skriva och förutom att bloggen förhoppningsvis bjuder på underhållning och användbara London-tips så fungerar den som en dagbok för mig också. Bra att ha sen när man blir gammal och grå och minnet sviker:-).

    Det är sant Maria, allt finskt, och nordiskt, blir plötsligt jätteviktigt när man flyttar utomlands:-) Jag skulle till exempel aldrig bett om en Alvar Aalto-pall till julklapp om jag bott kvar i Finland utan skulle ha nöjt mig med något mycket billigare från IKEA:-))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...