3 maj 2010

Mera shopping

Igår gjorde vi ingenting egentligen. Det regnade precis hela dagen och var kallt och ruggigt. Enda gången jag stack ut nästan var när jag gick till gymet.

Idag började det klarna upp igen och efter gymet tog jag och Steve tog bussen till Westfield Shopping Center i Shepherds Bush. Steve ville köpa ett par nya jeans och jag tänkte kolla på kläder i största allmänhet. Slutresultatet blev:

Steve:
Jeans: 0
DVD: 1
CD: 1

Jag:
Leggings: 2
Nagellack (chokladbrunt): 1
Body butter från Bodyshop: 2

Det finns allt man kan önska sig där men jag hittar aldrig det jag söker. Varje gång är det som om jag blir så överväldigad av allt utbud att jag får en shoppingblockering.

Usch och fy imorgon är det jobbdags igen.

2 kommentarer:

  1. dit har jag heller inte varit nån gång. Lider av panikångest så när vi reser till London är det mest lugna platser vi besöker, finns ju inte så många såna. Bra träning mot ångesten är det ju att vara bland folk, så jag utsätter mig för det så mycket jag kan. Men stora shopping center har alltid gett mig stora skälvan, för mycket synintryck och jag blir alldeles vinglig. Vad jag förstått är Westfield det största i sitt slag...

    SvaraRadera
  2. Det som är bra med Westfield är att det är ganska luftigt. Om du åker dit genast när de öppnar är det riktigt tomt och skönt och du hinner vänja dig innan majoriteten anländer. Det ultimata testet är Oxford Street och Regent Street en lördag, eller varför inte Camden en lördag eftermiddag. Klarar du de ställena utan panikattack klarar du vad som helst:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...