8 maj 2010

Födelsedagsfest

Här kommer lite bilder från Ivonnes jättetrevliga födelsedagsfest i Hammersmith.Innan jag och Suss begav oss till Ivonnes bestämde vi träff i West Kensington några timmar före för en drink och mat. Man har ju lärt sig genom sina misstag genom året att det är A och O att äta ordentligt innan man börjar dricka:-). Vi hade inga svårigheter att komma överens om vart vi skulle gå för vi är båda helt sålda på Best Mangals mat. Fräshare och godare får man leta efter, jag skulle kunna äta där varje dag. Vi beställde in fritterade bläckfiskringar, grillad halloumi, humous, potatissallad och turkisk sallad (samma som grekisk sallad men med riven fetaost istället för kuber) som vi delade på.

Övermätta och belåtna begav vi oss sedan till Hammersmith och den mysiga puben The Black Lion där festen hölls. Såhär glada är vi sen några drinkar senare:-) Festföremålet står i mitten.
Fotografen blir fotograferad:-)
Nu ska de skålas för födelsedagsbarnet.
Skåååål!!

När puben stängde fortsatte vi festen hos Ivonne. Jag kom hem först kl 3 på morgonen, ett tecken på att det var en bra fest:-)

2 kommentarer:

  1. ser mumsigt ut. Jag tycker om grekiska/turkiska restauranger där man kan beställa in flera olika smårätter. På det viset får man smaka lite av allt. Jag brukar annars alltid beställa in "fel" rätt och sitter sen och snålas på min karls goda mat.

    SvaraRadera
  2. Best Mangal är bäst för man får mycket mat men den är hälsosam, deras sallader är massiva. Jag gillar också "plockmat" just eftersom man får variation.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...