14 oktober 2011

Enkel lunch och gårdagen

Idag gjorde jag en enkel lunch på rester eftersom jag ska träffa min kompis Tina på middag och drinkar i Soho ikväll.

Jag gjorde en omelett på 2 ägg, en skvätt grädde, salt, pepper och lite överbliven parmesanost. När jag stekt omeletten fyllde jag den med sallad, tomat, hackad rödlök och en färdigkökt lax och creme fraiche-röra. Mättande och gott.
Gårdagens middagsdate med Suss var som vanligt lyckad. Det hade gått flera veckor sedan vi senast träffades och mycket har hänt så det saknades inte samtalsämnen.

Vi besökte en restaurang som heter Hardy's Brasserie and Wine bar som ligger ett stenkast från Baker Street i Maryleobone. Restaurangen hade två delar, en lite finare och en mysigare, jag och Suss valde den mysigare delen med lite pubkänsla.

De hade en intressant meny och ännu intressantare blev den när jag såg att de hade leverpate som starter. Ett självklart val för mig. Till huvudrätt valde jag rapphöna. Jag väljer alltid mer ovanligt kött när det finns tillfälle, kyckling och nötkött kan man äta hemma. Både maten och vinet var gott och servicen bra, i början när det var ganska lugnt det vill säga. Ju mer kunder som kom desto svårare var det att få en servitörs uppmärksamhet. Det var dock inte servitörerna som var lata utan de var bara för få. När vi väntat på dessertmenyn i 30 minuter gav vi upp, lyckades få betala och gick till en närliggande pub för ett par drinkar istället.

Jag vill absolut gå dit igen för maten var god och atmosfären mysig. Det är också kul att besöka en annan delav London.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...