23 oktober 2011

Köttfrossa

Igår kväll åkte vi till Richmond för middag på vår absoluta favorit när det gäller turkisk mat, Cirrik. De har fortfarande 50 % rabatt på all mat (om man bokar via toptable) vilket gör det till enastående värde för pengarna. Gott smakar det också och tallrikarna är överfulla av frächa råvaror.

Någon från restaurangen ringde till mig tidigare under dagen men jag fattade noll av vad han sa. Jag bad honom upprepa meningen fyra gånger men nej, jag förstod fortfarande ingenting, och då pratade han inte ens dålig engelska. Tillslut sade jag bara yes, och hoppades att han inte sa att han tyvärr måste annullera vår bokning på grund av översvämning i köket eller liknande. Vi tog därför bussen till Richmond på vinst eller förlust, men tänkte som så att om Cirrik var stängd finns det alltid många andra ställen att gå till.

När vi kom fram till den öppna restaurangen visade det sig att han hade frågat om det var ok om vi betalade i kontanter då det inte gick att betala med kort av någon orsak. Puh.

Som vanligt beställde vi två förrätter var eftersom det helt enkelt inte går att välja. Jag tog grillad halloumi och stekt chilikycklinglever. Åh vad gott, levern smälte i munnen och chilin brände lite lagom i munnen. Leverportionen var stor men det var så gott att jag åt upp allt. Som tur var hade jag beställt grillade svärdfisk- och räkspett med sallad till huvudrätt som inte är så mättande men mätt blev jag ändå.
Dags att hugga in på huvurätten, lite svettig i pannan ännu efter chililevern:-)

Steve valde lammkött på ben som var så mört att det föll av benet bara genom att titta på det. Han sa att det var grymt gott och att det blir en ny favorit på restaurangen.

Både Steve och jag höll oss till vatten och coca cola under kvällen eftersom vi druckit tidigare under veckan och vi kände att vi redan hade fyllt veckans spritranson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...