20 oktober 2011

Hit och dit

Ännu en solig men kylig dag i London (ska dock bli 19 grader till helgen, längar). Det är kaaaallt att lämna sängvärmen vid 7-tiden men jag jobbar bäst på morgonen och det känns någorlunda ok efter att jag fått på mig en tjock kofta, sockor, bryggt en stor mugg kaffe och fixat frukostsmörgås (kolhydratsfri naturligtvis men faktiskt min favorit).

Vid elva var det dags för Pilates med min nya favoritpilateslärare, überfranska Laurent. Han är så underhållande med sin starka accent och jättesöt när han ler. Han är dock garanterat bög; pilatesinstruktör, stark fransk accent och välvårdad, alla tecken är där:-). Vi gör iallafall alltid en massa "plönks" med honom vilket är bra för rygg- och magmuskler.

När jag kom hem fixade jag till en lunch. Jag har gått upp ett kilo från mitt personbästa så nu är det mindre portioner som gäller. Det blev ett hopplock av kokt kyckling, ostsallad, ägg och "laxblandning".Det var så gott så det blir samma lunch imorgon.
Efter några timmars jobb promenerade Steve och jag till Clapham Junction där vi kollade i olika affärer (White Stuff har bra rea just nu). Vi passade också på att matshoppa på ASDA och Lidl som inte finns i Wandsworth och därför känns utbudet lite "exotiskt". Jag har blivit ganska förtjust i Lidl för de har så bra utbud på (=få kolhydrater) korvar, gravad lax och yoghurt naturell. Nu har jag korv ända till december tror jag:-).

När vi kom tillbaks hem hann vi i princip bara vända innan vi tog bussen till East Sheen. Steve ville nämligen hämta sitt cykelhjul som han lämnat in förra veckan för att få en ny eker och cykelaffären stängde kl 6. Och, eftersom han lovade igår att gå på drink idag så beslöt vi oss för att slå två flugor på smällen och gå på ett par drinkar i ES.
En engelsk pub när den är som bäst. Mörka väggpaneler i trä, trägolv och murriga möbler i olika stilar. Maximal mysfaktor.
Bokklubb på gång. Vad kan vara bättre än att hålla den på en pub för att få folk att prata:-). Personligen är jag inte alls intresserad av att diskutera varken filmer eller böcker med andra. Jag läser en bok eller ser en film och thats it. Antingen tycker jag om den eller inte, jag känner inget behov av att analysera och försöka övertyga andra om mina åsikter. Jag tar gärna emot rekommendationer men beslutar själv om jag vill läsa en bok eller se en film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...