9 oktober 2011

Sköna söndag

Jag har aldrig varit något fan av söndagar, för mig är de bara en lång och seg startsträcka före en ny arbetsvecka och tidiga morgnar, deprimerande. Men nu när mitt kontor för tillfället ligger fem meter från sängen är söndagar, och måndagar, faktiskt inte så pjåkiga dagar:-).

Idag har det varit soligt och varmt, just under 20 grader. Vid fyra gick jag på mitt favorit-Zumba-pass. Jag kände mig lite omotiverad tidigare under dagen men jag visste hur kul det skulle vara bara jag kom mig dig. Instruktören är fantastisk, full av energi och man kommer alltid därifrån helsvetting. Något som inte varit fallet på andra instruktörers Zumba-pass. Man måste shoppa omkring tills man hittar sitt pass helt enkelt.

Eftersom hösten och vintern obevekligen snart är här är det bra att förbereda sig på klädfronten och därför gjorde jag en avstickare till Next på väg till gymet. Jag hade sett en snygg vinterjacka i lämpligt pris tidigare under veckan och tänkte jag skulle prova den. Min nuvarande vinterjacka är helt ok men den täcker just och just baken och jag vill nu ha en som går till låren eftersom jag är så frusen. Jag provade först en i svart men fastnade sedan för ljusgrå. Den är lite insvängd i midjan (syns inte på bilden) och sitter perfekt. Den enda bristen är att ärmarna kunde vara lite längre, som vanligt.
Nu är det dags att kolla på TV-premiären av den andra Transformers-filmen. Har sett den på bio men det var några år sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...