23 oktober 2011

Söndag

Ännu en solig dag i London, inte ett moln på himlen och ca 20 grader i solen, me like. Det blev inget städande igår, Steve kände sig risig så han föreslog att vi skulle göra det idag istället. Han känner sig ofta lite sjuklig när det vankas städning så det sitter nog mer i knoppen än kroppen:-)

Nå, nu är iallafall lägenheten dammsugen och dammad och känns någorlunda ren, som den kan bli med heltäckande mattor...

Som de flesta söndagar så har vi inte gjort mycket idag. Vi har båda varit ute både på fredag och lördag så vi beslöt oss för att hålla en låg profil och stanna hemma och spara pengar.

Imorgon kommer ännu en man för att ge offert på vår toalettrenovering. Hoppas att det här leder till något. Steve fick faktiskt ett sms igår från mannen som ursprungligen skulle ha gjort det tillsammans med några andra killar. Han ursäktade sig för att han inte besvarat Steves telefonsamtal och förklarade att han varit lite sjuk och att hans moster/faster hade dött. Det är ju förstås tragiskt men det tar inte många minuter att texta och säga att han av personliga orsaker inte kan göra arbetet just nu. Vi har gett upp med honom nu för det tog ca 2 månader att få första offerten....då skyllde han på att hans svärmor blivit sjuk (han är själv runt 60).
Ännu en bukett med Gladioler i höstfärger, såå vackra.

2 kommentarer:

  1. å dessa engelsmän och deras ursäkter!? Tror inte det finns nån i hela världen som har så många dumma ursäkter för att slippa göra saker...å andra sidan gäller ju detta inte alla engelsmän, förstås ;)

    SvaraRadera
  2. Exakt. Att vara rakryggad ligger inte så högt i kurs i det här landet, hellre spenderar de tid och energi på att hitta på ursäkter, eller när inte fantasin räcker till, inte höra av sig alls. Jag litar inte på vad folk lovar här längre utan tänker alltid "jag tror det när jag ser det". Då kan man bara bli positivt överraskad:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...