8 augusti 2013

Brie-middag

Huh, nu är benen minst sagt stela som björkstammar. Idag har jag spenderat tre timmar på gymmet, först en timmes Zumba följt av en timmes Pilates och några timmar senare var det dags för ännu ett Zumba-pass med min favorit-zumba-instruktör. Jag gillar verkligen hennes låtval och koreografi, det är full fart från början till slut och svetten rinner.

När jag kom hem vid halv nio gjorde jag en sen middag, ugnsbakad Brie som jag åt med fröbröd. My good vad det var gott och enkelt att göra!
Ugnsbakad Brie
2 portioner

Lägg en rund brie (eller camembert) på ett bakplåtspapper. Skär olikfärgade små tomater i båtar och lägg på brien. Skär även gul och orange paprika i små bitar och strö över. Strö över svartpeppar eller pepparmix samt eventuellt lite finhackad persija. Ringla lite olivolja över. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 10 minuter. Servera med ett gott bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...