21 augusti 2013

Årets sista BBQ i parken?

God kväll i stugorna. Jag skriver det här inlägget liggandes på vår spikmatta. Jag försöker ligga 20-30 minuter varje kväll så få se om det sker några förbättringar i allmäntillståndet:-)

Här fortsätter sommaren med soligt och varmt väder mest varje dag. Engelsmännen har verkligen inget skäl att klaga på sommaren i år för värmen har pågått i ca 2 månader nu. Till och med fåglarna i parken sitter och flämtade med öppna näbbar och slaka vingar.
Igår åt Steve och jag lunch i Wandsworth Park. Vi hade en engångsgrill kvar och vädret var verkligen perfekt för att använda den. Jag förberedde all mat och packning som vanligt och Steve focl sköta om grillen. Män verkar ha en förkärlek för eld och Steve är inget undantag...hoppas det stannar vid grillen:-)
Lite av vad vi grillade; grisköttspett, färsk majs (som jag förkokat 10 minuter i saltat vatten eftersom det inte finns några färdiga paket som i Finland), lök, tomat och paprika i paket. Vi grillade också halloumi och korv. Vi behövde ingen mer mat för resten av kvällen kan jag säga.
Jag hade också slagit till med en liten flaska Prosecco. Solsken och mousserat vin är en perfekt kombination.
Idag har jag mest jobbat och gymat. Jag gick också ut och gå en timme för att få min dagliga D-vitamindos. Snart kommer hösten och då är det slut med långpromenaderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...