10 augusti 2013

AW

Trevlig lördag på er alla! Jag sitter nu som bäst och tar igen mig i soffan efter dagens Body Attack, men snart återvänder jag till gymet för ytterligare 45 minuter Zumba, SEDAN blir det inget mer tränande den här veckan. Allt tränande och framför allt hälsosamma ätande (LCHF) har emellertid fått resultat på vågen. Jag vägde mig i morse och såg att jag gått ner 600 gram sen i tisdags och nu väger jag mindre än före semestern.

Igårkväll tog jag och Steve tåget till Barnes Bridge (9 minuters resa) för att par drinkar i en pub som ligger alldeles bredvid Themsen, Ye White Hart. När det är flod kan man inte sitta vid borden utanför, såvida man inte har gummistövlar.
Härligt att varva ner efter en stressig arbetsvecka.
Vid horisonten kunde man se Fullers-bryggeri.
Jag ansåg att tidpunkten var rätt att använda mina höglackade skor igen som jag köpte för ett tag sedan. De hade redan töjt så mina fötter klämdes inte ihop längre. Jag får dock ont i trampdynorna när jag går för länge så nästa gång sätter jag i dubbla inläggsdynor.
Kvällen avslutades med en take-away från vår lokala kebabrestaurang. Jag tog grillade kycklingsspett med sallad, inget pitabröd. Det är så gott och fräscht och LCHF.
Nej, nu är det dags att återvända till gymet igen. Vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...