18 augusti 2013

Söndagsaktiviteter

God eftermiddag, eller kväll för vissa. Här har det inte gjorts många knop idag, söndagar är bara så seeega. Filmen igår var iallafall JÄTTEBRA, man skrattade nästan konstant. Gillade ni Briedsmaids så kommer ni garanterat att gilla den här.

I morse spelades bandet Stereophonics senaste låt på TV och jag fick infallet att jag skulle kolla om de är på någon tour för tillfället. De har nyligen kommit ut med en ny platta så chansen var stor. Efter lite googlande så bingo, de skulle ha en spelning på O2 Arena i slutet av november och efter att ha bett på mina bara knän att Steve skulle följa med (nå nej, han var ganska lättövertalad för han gillar dem också:-) så ringde jag upp O2 Arenas bokning och frågade var de bästa platserna fanns. Det faktum att jag RINGER (har stor telefonfobi) någon frivilligt visar hur desperat jag var efter att få biljetter:-) Så, nu är biljetterna bokade, ganska billiga dessutom, 39 pund inklusive alla avgifter. Alla platser i det "bästa" området var i det närmaste slutsålda, dvs. inga biljetter där vi skulle ha kunnat sitta bredvid varandra. Man måste vara tidigt ut om man ska få biljetter i den här stan.

Jag har sett Stereophonics live en gång tidigare, i Manchester, och tyckte de var superba. Sångarens Kellys, röst lät exakt som på skiva, sådär sexigt hes. Han lär bo i Fulham som är väldigt nära oss så jag kanske borde åka ditt och stalka honom lite:-)
Annars så lyckades jag shoppa till mig ett par saker när jag tog en runda på TK Maxx idag, till Steves stora missnöje, han tycker att jag köper för mycket dekorationssaker:-). Jag kunde dock lugna honom med att jag  inte skulle ta upp några nya ytor.

Mina första fynd var två söta glassvampar som jag kommer att sätta på ljusbrickan.
Det andra fyndet var en förvaringsask som jag tänker använda för mina tidningar. Vad kan vara bättre för tidningsförvaring än en låda som tillverkats av gamla tidningar?! Jag har tidigare använt en gammal trälåda för vin som jag tagit från en vinbutik, men den har jag nu placerat under sängen för förvaring.
Samtidigt kan jag passa på och visa ännu ett par "fynd" från Finland, en randing långtröja från Lindex och
en leopardmönstrad halsduk från Vero Moda. Perfekt för att pigga upp min grå eller svarta vinterjacka i vinter.
Och sluligen en bild på Steves senaste inköp, en spikmatta. När vi var hemma i Finland använde han min morsas spikmatta några gånger och beställde genast sin egen när han kom till London för kroppen kändes så bra efteråt. Jag har också använt de nu några gånger i förhoppningen att den ska göra mina muskler mindre spända.

2 kommentarer:

  1. Spikmattan är det bästa för spända muskler tycker jag. Eller om man annars vill slappna av, jag brukar somna på den ibland. När jag haft problem med ländryggen har denna matta varit oersättlig.Hoppas ni också finner den njutbar. Inte så kul när man ska av den, alla piggar verkar så vassa, men det sätter igång cirkulationen.

    SvaraRadera
  2. Jo, tänkte att vi skulle ge den en ärlig chans. Och som du säger, det är som mest plågsamt när man stiger upp från den:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...