28 augusti 2013

Oglamorös lillördag

Så är det lillördag då och jag festar till det med kolsyrat vatten. Är inne i en sån period nu. Det finns inget godare att läska sig med när man är svettig. Har läst att kolsyra har en tendens att luckra upp tänderna så jag försöker dricka utan att vätskan vidrör dem alltför mycket, precis som när jag dricker rödvin:-)

Har just kommit hem efter två timmar på gymet, först Body Attack och direkt efter Body Pump (allt verkar börja på Body på Virgin gyms). Min motivation var noll innan men efter halva Body Attacken började energin återvända och sedan gick det av bara farten.

Jag har inte gått på Pump på ett par år så tänkte att jag skulle vara jättesvag (i Pump lyfter man vikter, främst på skivstång) men jag hängde med lika bra som alla andra och till och med bättre än många. Jag skänkte den krävande Body Conditioning-instruktören en tacksam tanke att jag var så stark:-)

Dagen har annars gått åt till jobb, naturligtvis, och en timmes power walk i solen. Jag vill utnyttja solen och värmen så länge den pågår. När jag passerade en park på min runda såg jag att björnbären har börjat mogna, så jag tog några "pitstop" samtidigt som jag hoppades att ingen har gjort sitt behov över just de buskarna.

Mitt begär efter lever har föresten återvänt, så nu är det kycklinglever i gräddsås med blomkålsris både till lunch och middag. Rätten vinner nog inga skönhetspris men bara så jävla gott. Den här gången tillsatte jag också stegt lök, ett par överblivna skivor bacon och skivade tomater.
Nej, nu ska jag slappa framför TV:n resten av kvällen. Jag och Steve har inga fancy satellitkanaler utan får nöja oss med vad de visar i boxen så nu blir det 80-talstonårsfilmen Footloose, yeeeee:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...