31 augusti 2013

Trevligt kompishäng i Soho

God lördag på er alla, hoppas dagen har startat bra. Jag vaknade irriterande nog pigg som en mört kvart över 8. Jag försökte ligga och dra mig en stund men eftersom det aldrig har varit min grej så steg jag upp 15 minuter senare och har nu hunnit både äta frukost, kollat på BBC:s morgonsändning, ett matlagningsprogram och skriva ett par email. Nu har jag bytt om till träningskläder och om 30 minuter ska jag gå på lördagens Body Attack-pass. Kan behövas lite attack efter gårdagens brakmiddag, men mer om det i mitt nästa inlägg.

Här kommer lite bilder från torsdagens middag med Suss på en av Londons äldsta restaurang Kettner's.

Jag tog bussen in till stan. Utanför Westminster var det fullt pådrag av nyhetskanaler så uppenbarligen hade det hänt något speciellt (tror det gällde Storbritanniens deltagande i Syrien-konflikten).
Maten på Kettner's är ok men atmosfären är fantastiskt. På torsdagen bjöds vi till och med på pianospel under middagen. Restaurangen har funnits sedan 1867 och besöktes tidigare flitigt att kulturella personer som Oscar Wilde, Edward VII, Agatha Christie och Bing Crosby.

Till förrätt beställde jag makrillpate som inte var dum alls. Jag lämnade största delen av brödet naturligtvis.
Till huvudrätt åt jag stekt gädda. Gädda har aldrig varit min favoritfisk eftersom den är ganska stark i smaken. Vi fick den då och då till lunch i skolan och inte sällan innehöll den ben. Den här innehöll till all lycka inga ben (däremot hittade jag ett i paten) och smaken var ganska lika torsk.
Efter middagen gick vi till en pub i närheten där vi tog en "night cap". Jag är inte mycket för att vara med på bild men ibland måste man ju offra sig för bloggens skull:-). Här försökte jag fyra gånger, med mycket varierande resultat. Suss blir däremot alltid lyckad, avundsjuuuk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...