12 augusti 2013

Veckoslutet

Det var den helgen det, tillbaka till vardagen fylld av jobb och gymbesök. Idag blev det både Body Combat och Zumba. Steve har också kommit sig ut ikväll på sin cykel.

Veckoslutet var för övrigt jättebra. På lördagen åt vi middag på spanska tapasrestaurangen House of Roxy i Putney. Maten har alltid varit jättebra men jag tror den var snäppet bättre den här gången, om det nu är möjligt. Vi åt och åt tills magen stod ut i alla fyra hörn...det gjorde inte heller saken bättre då det var 50 % rabatt på maten.

Vi åt spansk hårdost
Räkor i vitlökssås och stekt chorizokorv...
stekt lax med spenat, stekt mört nötkött och lite till. Portionerna är jättestora så man går inte därifrån hungrig.
Jag drack ett glas Prosecco (konstigt att de serverar italienskt mousserat vin på en spansk restaurang?!) till efterrätt och Steve valde en bit chokladkaka. Efter middagen promenerade vi hem så att maten skulle få en chans att lägga sig.
Igår var det dags för ännu mera mat, nämligen BBQ i Wandsworth Park. Vi bjöd också in Cecilia och Björn. De bor i norra London och där får man inte får grilla i någon park där.

Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida och vi åt och njöt ända till solen gick ner. Vi grillade spett, hamburgare, halloumi, lök och körsbärstomter i paket, baconlindad sparris som vi åt med hemlagad coleslaw. Till efterrätt bjöd vi på mörkchoklad med olika smaksättningar och färska jordgubbar.
Efteråt gick vi till en pub i närheten för några avslutande drinkar. Vädret var så härligt att man inte hade minsta lust att gå hem.
Puben Cat's back verkar ha börjat specialisera sig på annorlunda viner för det här mousserade vinet var ungerskt, lika gott som något annat. Barmannen berättade att de tidigare haft ett rumänskt vin som varit väldigt populärt. Att erbjuda ovanliga viner kan vara ett bra drag av puben, åtminstone skulle det få mig att gå dit oftare.
Det var en perfekt söndag på alla sätt; bra sällskap, bra mat (om jag får säga det själv:-), goda drinkar och fantastiskt sensommarväder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...