5 mars 2014

Mättande mat och vägskylt med tvist

Nu börjar den riktiga vårvärmen komma och det ska bli mellan 14-16 grader de närmaste fem dagarna. I like. Kanske man snart kan börja sätta undan vinterjackorna och halsdukarna då rå.

Jag gick som vanligt på Tone and Tighten-passet på gymet på morgonen men eftersom det var så soligt och fint så tog jag en entimmespromenad på eftermiddagen. All sol gjorde mig uppenbarligen väldigt trött för nästan genast jag kom hem så slocknade jag på soffan en timme:-)

Dagens lunch blev en favorit i repris, mozzarellawrap. Den är så god och mättande och man kan typ fylla den med vad som helst, den hr gången fyllde jag den med mozzarellaost, tomat och avocado. Jag har också hunnit baka en dubbelsats med zucchinifrallor, mitt senaste favorit-LCHF-bröd. Det blir så saftigt med den rivna zucchinin och är perfekta att både frysa och rosta. Frukosten är ordnad för nästan 2 veckor framåt.
Glömde visst visa den här trafikskylten som jag såg på väg till restaurangen i Putney igår. Det är en "vanlig" skylt som förbjuder fordonstrafik med en liten "tvist". Jag vet inte om man blir satt i stocken om man bryter mot regeln eller vad den vill säga. Den verkade väldigt professionellt gjord så kanske det brittiska vägverket blivit trött på alla som inte följer reglerna och villl visa att det är allvar:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...