12 mars 2014

Vår, trio i träning och favoritsoppan

Svisch så har det gått flera dagar sedan mitt senaste inlägg igen. Idag har vi haft ännu en fantastisk dag med sol och värme. Jag gick som vanligt på ett Tone och Tighten-pass på morgonen men jag kunde ju inte låta en så vacker dag gå till spillo, så efter att ha gjort lunch så gick jag på min entimmesrunda till Earlsfield. Varje gång jag går på promenad så upptäcker jag fler blommor som slagit ut, till och med maskrosor och förgätmigej blommar.

Jag har också hunnit med ett pass Body Attack ikväll. Eftersom vi ska fira Steves födelsedag på lördag så tog jag passet ikväll istället.
Igår träffades jag och min kompis Sofia över middag och gott vin i Richmond. Vi provade ett tapasställe som låg på en av bakgatorna med tapas till halva priset, Rincon Bar Espanol. Priset var 50 % mindre men detsamma var portionerna. Vi beställde fyra var men blev inte ens i närheten mätta så vi gick lösa på barsnacksen och beställde två omgångar oliver och rostade mandlar istället. Vinet var gott iallafall och vi satt på restaurangen och pratade om allt mellan himmel och jord ända tills de i princip stängde.
Den här veckan har jag också hunnit på bio. Jag såg den stjärnspäckade filmen The Grand Budapest Hotel med Ralph Fiennes i huvudrollen. Filmen var helt ok, lite annorlunda. Jag borde kanske inte ha varit så trött när jag gick och såg den för fick kämpa för att inte somna den sista halvtimmen och det var inte filmens fel.
Dagens kreation i köket blev en av mina favoriter, fisk- och räksoppa med saffran. Mmmmmmmums. Den här gången gjorde jag den på fiskblock.
Till soppan åt jag LCHF-focaccia som jag "smaksatt" med rödlök, halverade körsbärstomater och fetaost. Satt inte illa om jag får säga det själv. Steve åt också flera bitar.
Stackars Steve verkar ha fått tandvärk. Han bet bort en liten bit ur en tand för en tid sedan och nu verkar den ha börjat trilskas. Jag visste inte om det här förrän han berättade ikväll att han bokat tid till tandläkare imorgon. Jag har tjatat på honom att besöka tandläkaren nästan sedan vi träffades för 8 år sedan (jag går en gång i året) men han har alltid valt att ignorera mig men nu blir han så illa tvungen. Det är egentligen bra att han bet bort en bit för nu MÅSTE han gå dit och få en ordentlig checkup samtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...