18 mars 2014

Lite ditt och datt

Sådärja, så har jag bokat en busstur till oss när vi besöker Island. Det blir den klassiska Golden Circle-turen där man åker och ser de främsta turistattraktionerna som gejsrar, Thingvellir nationalpark och Gullfoss vattenfall. Jag såg nästan alla turistattraktionerna när jag studerade där för 20 år sedan, förutom Thingvellir, men det är som sagt 20 år sedan så jag minnet kan behöva uppfräschas:-)
Thingvellir. Foto taget från Tour.is
Idag åt vi lunch på vårt cafe på andra sidan gatan, Cafe Fleur. Jag är normalt inget stort fan av omeletter, gillar inte konsistensen, men deras är faktiskt riktigt goda.
På kvällen stod Steve för middagen och det blev stekt lammlever med savoykål och lök. När han gör mat tar det alltid minst en timme, det är alltid många steg i hans matlagning:-) Hade jag gjort den hade det säkert tagit max 15 minuter om jag gjort den. Gott blev det iallafall och väl värd att vänta på.
Resten av dagen har jag spenderat jobbandes framför dator och på morgonen gick jag på Body Conditioning som vanligt. Vi gjorde 100 000 squats så imorgon lär jag nog vara ganska stel. Idag var det en tjej som fick sätta sig ner med huvudet mellan benen mitt under klassen. Då och då är det någon som tar ut sig för mycket på den här klassen vilket verkligen visar att den inte är för nybörjare. Ofta ser de smala och vältränade ut men skenet bedrar. Smal betyder verkligen inte automatiskt vältränad och frisk, snarare tvärtom.

2 kommentarer:

  1. Intressant att du studerade på Island för 20 år sedan! Jag pluggade där (gymnasiet) för ca 20 år sedan också. På Västmannaöarna :)

    SvaraRadera
  2. Världen är liten, kanske vi passerade varandra på gatan någon gång eller besökte samma barer:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...