4 mars 2014

Middag i Putney

Så är Steve och jag tillbaka hemma efter en mycket trevlig middag på Hudson's i Putney. De polska kockarna sköter sig (trots att restaurangen ska vara fransk) och servicen är alltid perfekt. Servitörerna känner igen oss nuförtiden; de där snåljåparna som alltid kommer dit på måndagar eller tisdagar när man får två rätter på hela menyn för £12.95:-).

Min förrätt, chorizo och räkor

Vi "went wild" ikväll och beställde ytterligare en flaska rött vin efter att ha tvingat i oss en flaska av husets röda som man fick för 6 pund (under happy hour). Jag kan säga att det är stor skillnad mellan husets franska vin och det argentinska Malbec som vi beställde efteråt, trots att det efter happy hour endast skiljer sig 5 pund mellan flaskorna.

Vi valde att promenera både till och från Putney. Det var riktigt skönt när man fick upp ångan eftersom det var fullständigt vindstilla trots att vi gick längs med Themsen. Jag måste säga att vi verkligen är lyckligt lottade som bor så nära Themsen. Jag som är uppvuxen i en sjöby måste bo nära vatten för att vara lycklig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...