16 mars 2014

Sol ute och rock inne

Vilket underbart väder vi har haft igen, sol från en klarblå himmel och 18 grader. Jag fick ut Steve på långpromenad och den här gången gick vi till Hammersmith längs Themsen och tillbaka genom Barnes som är en jättefin stadsdel, massor av stora viktorianska hus. När vi kom tillbaks till Putney föreslog Steve att vi skulle äta sen lunch på en pub i Putney för han var sugen på en viss amerikansk Ale som de säljer för tillfället. Han hade förbjudits dricka sprit av sin tandläkare, som sagt att han kan spy av den starka antibiotikan, men det förbudet bröt han redan igår efter musikalen och han har mått bättre än någonsin:-)

Musikalen igår var jättebra, tänkt att Queen har skrivit så många bra låtar! Folk i alla åldrar klappade och sjöng med i många av sångerna. Alla skådespelaresjöng jättebra och skulle lätt kunnat vara världsstjärnor om man utgick från deras röster.
Man fick inte ta foton under showen så här är några bilder från deras webbsida.
Efter musikalen hade vi ca 1,5 timme på oss innan det var dags för middag på restaurangen Petrichor i Piccadilly. Vi svängde in på en pub på väg mot restaurangen där jag köpte ett glas bubbel och Steve ett alkoholfritt öl för coca cola ville han inte ha. Efter att ha tvingat i sig det smaklösa ölet sa han att nej, han kommer att testa med riktig öl för något mer av det där blasket ville han inte dricka. Han var inte intresserad av alen som de sålde på den första puben så vi gick vidare till en annan där han hittade sin favoritöl för tillfället, amerikanska Goose Island. Han drack och kände efter men nix, inget illamående eller någon annan konstig känsla alls.
Middagen började med ett glas champagne var (ingick i dealen) men eftersom Steve inte gillar bubbel så mycket (och han fick ju egentligen inte dricka:-) så drack jag båda. Vi delade däremot på en flaska rödvin till maten.
Till förrätt åt jag lax med rödbetor, små pepparrotsmaränger och senapsdressing. Rätten smakade jättgott och var vacker att titta på men mätt portionen var alldeles för liten, kändes inte att man ätit något.
Till huvudrätt åt jag kyckling som var fylld av korvkött. Riktigt gott men ett halvt minisalladshuvud fyller inte min mage.
Efterrätten var höjdpunkten, en chocolatebrownie med vitchokladstäcke och frysta hallon samt limeglass. Riktigt gott.
Efter maten åkte vi hem igen för vi hade varit iväg sedan 12-tiden, det tar på krafterna att fira födelsedagar:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...