22 mars 2014

Fredags- och lördagsaktiviteter

Sitter här och bläddrar igenom kanalerna på TV men hittar inget intressant och inget nytt. Det är underligt hur det visas nyare filmer på svensk TV än det gör här i England, och då har vi många fler kanaler på boxen här.

Idag har jag hunnit besöka gymet två gånger, först för Body Attack och sedan Zumba/Dance. Älskar dansklassen. Mellan passen har jag bakat dubbelsats med zucchinifrallor (squash), en sats frö- och nötgranola och en citroncheesecake utan botten som blev jättefräsch (recept imorgon).

Här har det föresten både åskat och blixtrat lite ikväll. Jag blir alltid lika förvånad när det åskar utan att det varit någon större värme att prata om.

Igår åt Mia och jag en jättegod middag på restaurangen Strip Bar and Steak nära Smithfield i östra London. Jag har sällan någon orsak att åka till östra London och därför är det kul att åka dit och äta då och då. Maten var fantastisk (speciellt med 50 % rabatt) och servicen enastående.

Vi fick smöriga bröd med cheddartopping medan vi väntade på förrätten. Toppen var så krustig att jag bara måste äta den med MASSOR av smör.
Vi beställde båda samma mat, beef carpaccio till förrätt och
stek till efterrätt som var så mör att det kändes som om man skar genom smör. Jag beställde gröna bönor i smörsås och med fetaost till sidorätt.

Något som alltid imponerar på mig är hur servitörer kan bära en skållhet tallrik med sina bara händer?! Jag kände på min tallrik och det skulle inte ha funnits minsta chans att jag skulle ha kunnat bära den utan brännblåsor efteråt.
Efter middag tog vi en sista drink på en pub bredvid. Det finns ganska många ställer runt Smithfield men de var alla fulla utom den här. Vi misstänkte att det berodde på att den var så välupplyst, kändes lite som om man satt i ett skyltfönster:-)
xxx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...