19 mars 2014

Köttfrossa

Trevlig lillördag! Steve är ut och cyklar, bokstavligen, för att testa sin nya cykelsits. Jag har varit både på Tone and Tighten-pass och en entimmes Power Walk så jag lyfter inte baken från soffan mer ikväll:-)

Idag såg jag min telefon i solljuset och noterade att man kan se vad jag använder min telefon till, att skriva meddelanden. Titta så raka mina fingeravtryck är på den nedre delen av skärmen där tangentbordet medan det inte finns något kindavtryck från att jag skulle talat i telefonen.
 
Ikväll blev det lyxmiddag och andra kvällen i rad som Steve gör mat, det har inte skett på några år:-) Steve hade fått tag på ett par ribeye-stekar till mycket bra pris som han stekte och serverade med ugnsstekta grönsaker och bernaisesås. Behöver jag säga att det var himmelskt gott för Steve kan sitt kött. Jag har haft ett stort begär efter stek i flera dagar och nu fick jag riktigt frossa.
Fick förresten det här nyhetsmeddelandet i min Facebook idag. Uppenbarligen är ett utbrott av vulkanen Hekla mycket nära förestående. Jag hoppas bara att hon väntar till efter vi har varit på Island:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...