9 mars 2014

Våren är här på allvar

Här i London har det varit en alldeles ljuvligt väder dag. Solen har skinit från en klarblå himmel och temperaturen har legat på 18-19 grader. Vad mer kan man önska?! ... kanske att det skulle vara fredag eller lördag:-)

När Steve åkt till sina föräldrar i morse tog jag en långpromenad till Hammersmith Bridge längs med Themsen, det tog ganska exakt 2 timmar tur-retur. Pubar, barer och restauranger längs floden var proppade med soldyrkande Londonbor, ett säkert vårtecken om något. Ett annat mindre trevligt men precis lika säkert vårtecken är att mina ögon har börjat klia så smått och jag nyser när jag varit ute men det botas enkelt med ett litet Zirteck-piller om dagen.

Nu har blomningen riktigt satt igång, det kryllar av färger överallt och i Wandworth Park gick grillarna varma.
Hammersmith Bridge
Röd färgprakt
Min speciella vårfavorit är magnoliaträden med sina jättestora blommor.
Solen tar på krafterna och nu sitter som bästa och slöar i soffan efter en sen lunch. Om en timme ska jag dock stå vid busshållplatsen för resa in mot centrum, jag och Nina ska gå och se på improvisationsteater, närmare bestämt den här pjäsen. Jag och Steve har varit tidigare men eftersom publiken bestämmer titeln på "Jane Austens okända verk" så blir en föreställning aldrig den andra lik:-)

För övrigt så har vår fasta telefon slutat att fungera, igen. Steve emailade dem igår och någon ska komma och titta på felet på tisdag. Det är bara några månader sedan de reparerades senast. TUR att det inte påverkar vårt internet iallafall för då skulle det bli långa dagar på olika cafeer med WiFi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...