13 maj 2016

Härliga fredag

Sista soldagen för några dagar enligt väderprognosen. Underbart är kort. Nå, snart bär det av till Malta för en långhelg så då får man förhoppningsvis njuta av sol och värme igen ... och kanske till och med bad.

Min fredag började med ett par timmars jobb och sedan en timmes Body Pump. Efter lunchen var det dags att sätta den nyinköpta kattselen på Busen och ta ut honom. Kan inte påstå att han var alltför tacksam den här gången heller, ville helst sitta i min famn med ett stabilt grepp om min hals med tassarna, med klorna indragna dock, medan huvudet gick fram och tillbaka när han nyfiken tittade sig omkring. Nå det blir nog bättre😊.
Annars så gav Busen ifrån sig ett roligt ljud idag när jag stod i dörröppningen för att signera ett paket samtidigt som jag försökte fösa bort honom med foten. Tillslut blev han upprörd och gav ifrån sig ett långt mjauauauau. Har aldrig hört en katt jama på det viset tidigare😊

Till middag blev det fyllda ostkorgar med sallad, egengjord guacamole, tomat, räkor och crème fraiche. Gott och hälsosamt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...