2 maj 2016

Packat och klart, nästan

Sådär, då är allt fixat och klart inför morgondagens resa, eller, packningen återstår men eftersom vi bara kommer att resa med handbagage så blir det inte så många ombyten. Jag har också fått bekräftelse på båda mina restaurangbokningar så nu är de avklarade. Efter gymet idag smet jag in på TK Maxx och köpte en riktig kabinväska, har bara haft en vanlig väska tidigare. Jag såg dock på easyjets flygbiljett när jag kom hem att jag skulle ha kunnat köpa några cm större väska men den här är inte i hårdplats så det finns utrymme att svälla.

Alla kvarvarande jobb är nu också inskickade och jag har aktiverat "Out of office"-assistenten, gud vilken skön känsla det var:-)

Igår provade Steve och jag på en ny, för oss, italiensk restaurang i Clapham Junction som hette Donna Margherita. Restaurangen har funnits i över 10 år men vi har aldrig haft vägarna dit tidigare, det finns ju så fruktansvärt många restauranger att prova på. Först hade vi tänkt åka till en annan som vi besökt flera gånger tidigare men när Steve kollade öppethållningstiderna stod de att restaurangen stängt för gott. Så kan det gå i London.

Trots att det var söndag så var det full fart på restaurangen men så var måndagen röd dag också. Steve och jag blev dock förvånade över att det fanns så många italienska kunder där, tror inte jag sett så många italienare på en och samma restaurang tidigare. Det måste vara ett säkert tecken på att maten är bra:-).

Till förrätt beställde jag ett fat med ost, kött och olika grillade grönsaker.
Till huvudrätt blev det en mättande fisk- och skaldjursgryta som var riktigt god, förutom fiskbenen som man fick sitta och spotta ut. Det tar bort lite av matlusten när de inte ansträngt sig att plocka bort ben innan de kokat fisken och man tvingas sitta och "sila".
Restaurangen hade verkligen slagit på stort när det kommer till vinutbudet, vilket ni ser på bilden bakom mig.
Vi åt ingen dessert utan beställde ett gott starkt kaffe istället, Steve drack till och med två koppar.

Så här ser det ut varje kväll hos oss när Busen vill leka. Om jag skrapar med naglarna på soffan så närmar han sig smyyyyygande tills han gör ett utfall och sedan springer iväg igen och allt börjar om från början igen:-)


2 kommentarer:

  1. Det där med fisk på restaurang brukar göra mig lite irriterad ibland. Vissa restauranger bemödar sig att plocka bort alla ben på fisken medan andra totalt nonchalerar. Så, jag har börjat fråga innan jag beställer hur de har valt att göra...för visst är det ju gott med fisk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det är verkligen irriterande, hur svårt kan det vara liksom?! Fiskrätter är ju inte precis gratis heller så det är det minsta de kunde göra.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...