30 maj 2016

Måltid på högteknologisk pub

Pust, har rivstartat måndagen igen med två pass på gymet och snart ska jag åka iväg till östra London för att träffa en kompis. Det är ledig dag i England idag.

Här kommer några bilder från gårdagens lunch/middag på puben Thirsty Bear i Waterloo. Vi har varit där en gång tidigare och blev MYCKET imponerade över deras hamburgare, sååå otroligt saftiga.

Den här gången fick vi ett bord där man själv kunde beställa mat och dryck via en skärm. Man satte ett av sina bankkort bakom baren (som "pant") och så fick man ett annat kort istället som man satte i en fördjupning i bordet, sedan var bara att klicka vilken mat och dryck man ville ha och skicka beställningen och vänta på att bli serverad. Hur praktiskt och coolt som helst och smart för det blir ju att man beställer mer när man slipper köa vid baren. Vi upptäckte också att man kunde bygga sin egen hamburgare och till och med välja bort brödet (de följer med sin tid minsann). Jag började bygga min egen men det blev så dyrt eftersom jag ville ha kött, bacon, halloumi, avocado etc etc att jag tillslut valde en "färdigbyggd" istället. Nästa gång:-)
Min "Morning After"-burgare med två olika styckningsdelar av nöttkött, ost, pulled pork och grönsaker. Själva burgerbrödet tog jag bort.
Steve beställde ännu en gång "The Big Ass Burger" med bacon, ost, 2 tjocka hamburgare samt potatisklyftor. Man vet att hamburgaren kommer att vara god när det droppar fett från den när man ska förska klämma ihop den och trycka in den i munnen:-)
Man kunde också tappa sin egen öl/cider ... bara sätt in kortet i öppningen. De hade också Prosecco på kran men tyvärr så fungerade den inte igår, och jag som hade sett fram emot att prova den:-(
Vi behövde inte äta något mer den dagen men jag ser redan fram emot nästa besök:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...