22 maj 2016

Middag med utsikt och en dag till havs

Nu är vi tillbaka på hotellrummet, lätt rosa i skinnet trots solskyddsfaktor 30, efter en dag till havs. Havet hade som tur var lugnat sig och det var bara lätta efterdyningar eller "gambäsjön". Båten, en katamaran, lättade ankar kl. 10 och vi kom tillbaka kl 17.30. I priset ingick kall buffé med räkor, lax, tonfisk, sallader samt obegränsat med öl, vin och lemonad. Vi stannade till på tre ställen så att folk skulle få simma. Jag höll mig på båten för det var för kallt för mig.

När vi kom i land igen gick vi till restaurangen Ta Kris för middag, samma ställe där vi åt första kvällen. Jag åt lokalt fångade sniglar i stark sås till förrätt och gryta med nötkött till huvudrätt. Båda var jättegoda.

De tre första bilderna (om de kommer i rätt ordning är från gårdagens middag i St  Julians. Där kan man tala om utsikt! Jag slog till med en allt igenom fiskmiddag med fräsch ceviche till förrätt och blandade grillade fiskar och en räka till huvudrätt. Jag blir sällan mätt på fisk och därför brukar jag inte beställa det på restaurang men här serverades bl.a. köttig svärdfisk och tonfisk.

Imorgon bär det av hem igen. Förutom det envisa blåsandet de tre första dagarna har vi haft en jättebra resa.

Sent from my Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...