7 maj 2016

Min lördag

Ett litet inlägg om dagen.

Sommaren har ÄNTLIGEN anlänt till London, inte en dag för tidigt! Jag började iallafall med ett danspass på gymet kl. 8.15. Det gjorde inget att det var så tidigt för Busen hade försökt få igång oss i ett par timmar redan:-)

Jag tror att han är ganska nöjd att vi är hemma igen och ordningen är återställd. Han jamade högt, ljudligt och ynkligt när han hörde våra steg i trappan. Han visste knappt hur han skulle bete sig när vi kom in; han jamade, kurrade, strök sig längs benen, kastade sig på golvet, sprang som en vilding in och ut ur rummen:-) Det hade dock inte gått någon nöd på honom för han hade blivit väl omhändertagen av vår feeder, dvs. killen som kom in 30 minuter om dagen för att mata och leka med honom.

Här är en bild av Busens favoritleksaker som Cecilia och Björn köpte med sig från Japan. En saknas, men ligger säkert under en soffa eller klädskåpet. Mössen är av munsbitsstorlek och Busen älskar att kasta dem upp i luften och eller sparka dem fram och tillbaka med framtassarna. Deras långa svansar är däremot mest korta stumpar nuförtiden:-)
Nå, back to the subject. Efter dansklass och frukost hade jag några timmar på mig innan det var dags för mitt andra besök på gymet och passade på att tvätta alla säng- och kuddöverdrag för att utnyttja det torkvänliga vädret. När allt hängde på tork gick jag till gymmet igen för en timmes Body Attack. Vi var lite färre än normalt på grund av det fina vädret men efter en svettig timme på gymet gick jag också ut i solen och promenerade en timme. Nu har jag fått en bra start på min träningsvecka tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...