28 maj 2016

Pusselbugge och shopping

Glad lördag, här är det Bank Holiday det här veckoslutet vilket innebär att måndag är röd dag också. Säkert inte för mig eftersom många av mina kunder finns utanför Storbritannien.

Idag har jag tagit det ganska lugnt men jag har iallafall hunnit med ett pass Body Attack och så har Steve och jag gått runt i affärer vårt shoppingcenter. Vi gjorde också ett besök i en välgörenhetsbutik och hittade ett pussel som inte öppnats. Vi har sökt länge. Busen hoppade genast i lådan när vi öppnade förpackningen.
Sedan betedde han sig som en pest hela tiden vi byggde och försökte stjäla bitar. Envisare katt får man leta efter:-) När han sedan inte fick stjäla bitar så "hämnades" han genom att attackera våra händer. Inte det lättaste att bygga pussel när man har en katt som hänger från armen:-)
Här kommer några foton av min shopping på Malta. Springer sällan i affärer nuförtiden när jag är ute och reser, finns ju i princip allt man kan behöva i London. MEN, affären Promod har de inte (tror det är en fransk kedja) och där hittade jag två tygbyxor som faktiskt satt perfekta, ett par svarta och ett med mönster. Jag har svårt att hitta tygbyxor som sitter bra eftersom jag har så smala höfter att det blir massor av extratyg på framsidan. Jag behöver verkligen inte en skärning som gör att magen ser större ut än den är:-)
De är så sköna.
Jag hittade också en kul t-shirt. Verkar som om tofsar är på modet. Köpte en väska också med neongula tofsar.
Malta är känt för sitt glas och jag slog till med en oljeflaska med samma färg som olivolja. Den hade jag iallafall behov av.
Imorgon ska jag försöka lägga upp foton från Chelsea Flower Show som jag besökte igår tillsammans med några sweor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...