3 november 2011

Ännu en middag i Farringdon

Igår kväll träffades jag och Suss för god middag, gott vin och intressanta diskussioner i Farringdon. Det är mycket funderingar rörande speciellt jobb och karriär för båda av oss just nu och då är det bra att kunna bolla ideer, få råd och höra den andras åsikter.

Steve är tyvärr värdelös när det gäller att ge råd, han försöker ofta glida undan frågan (ganska engelskt egentligen, de gillar INTE konfrontationer) och hans standardsvar är "you can do whatever you want". Jag fattar inte vad han är rädd för!? Det finns ju ofta inget rätt eller fel svar och han borde tvärtom känna sig stolt över att jag vill höra vad han tycker. Annars har han nog starka åsikter om både det ena och andra. När han för 111:e gången gav mig det fega svaret förra veckan så kunde jag inte hålla mig och sa att "ja, naturligtvis gör jag som jag vill, det är ju mitt liv det gäller, men jag är ändå intresserad av att höra din åsikt...om du mot förmodan skulle ha någon". Då blev han sur över det också.

Nå anyway, vi var de första på restaurangen för kvällen och kunde sitta ostörda och äta och prata och det blev både förrätt, huvudrätt och sedan efterrätt, ostbricka.
Getosten längst fram förblev orörd för varken jag eller Suss tycker om getost. Usch och blä.

Efter middagen blev det ännu en drink på en pub i närheten innan vi tog kväll. Till skillnad från mig så måste Suss stiga upp tidigt eftersom hon har en arbetsresa på 1,5 timmar...en väg. Den delen av arbetslivet saknar jag INTE. En härlig kväll var det iallafall och till skillnad från en viss person så är Suss inte rädd för att säga vad hon tycker. Så uppfriskande:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...