23 november 2011

Lillördag

I morse var det kondens på insidan av fönstret för första gången så nu är vintern på antågande. Det har varit ganska dimmig i flera dagar nu, vilket har lett till många avbokade plan på främst Heathrow och London City Airport, främst British Airways som inte verkar kunna flyga i något typ av väder. Vid 10 hade dock dimman lättat och när jag promenerade in till Clapham Junction för mitt månatliga kiropraktorbesök var det strålande solsken.

Jag börjar dock tvivla på att jag någonsin ska slippa min ryggvärk. Genast jag sitter en hel dag framför datorn så kommer den som ett brev på posten, men jag kan ju inte stå och skriva heller... Jag och Steve har nu bestämt oss för att köpa en ny madrass efter jul, senast, för den vi har är alldeles för mjuk. Vi köpte den för ca 2 år sedan och är en madrass med sk. memory foam som ju ska vara såååå braaa. Inte för mig eller Steve för vi har båda fått större problem med ryggen sedan vi köpte den.

Efter kiropraktorbesöket gick jag runt i affärerna i CJ och lyckades faktiskt hitta en del julklappar så nu är det inte mycket som saknas längre. Skönt.

Jag gjorde också en avstickare till Lidl för att hamstra norsk gravad lax och grekisk youghurt så till lunch blev det pannkakor med youghurt och hallon och till middag gravad lax med äggröra.
Igår gjorde jag lchf-glögg efter det här receptet. Jag har ännu inte druckit något utan tappade den direkt på flaskor när den kallnat. Jag smakade dock ett par teskedar och tyckte att den kanske blev lite väl sur men det borde kunna åtgärdas med lite Stevia sötningsmedel. Glöggen innehåller både rödvin och vodka och när jag satt i rekommenderad 3 dl vodka såg jag på flaskan att det var 50 %-vodka. Det lär bli många glada glöggstunder för mig:-)

2 kommentarer:

  1. kanske du borde gå till en fysioterapeut för att få kartlagt vad problemet är? Jag har ju jobbat med såna nu i tre veckor och kommit fram till att de är jätteduktiga på att komma fram till vad patienternas problem beror på, hitta orsaken samt ge dem övningar eller träningsråd de själva kan göra. Rekommenderas!

    SvaraRadera
  2. Heippahej. Kiropraktorn skickade mig för röntgen för ett år sedan och då konstaterades att mina två nedersta kotorna är framskjutna och det är därifrån problemet kommer. Men, hon har inte lyckats få bort smärtan även om hon sätter grejer på plats varje gång jag är dit. Det räcker naturligtvis inte med 1 gång i månaden så det är säkert som du säger att jag borde besöka en fysioterapeut för att få ett riktigt "träningsschema". Jag går på pilates en gång i veckan, på torsdag förmiddag, och igårkväll slog det mig att jag inte hade haft någon ryggvärk eller ryggproblem på hela dagen efter morgonens pass. Som natt och dag när jag jämförde dagen före. Jag borde helt enkelt strecha, stretcha och stretcha.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...