10 november 2011

Berlin here we come

Imorgon bär det iväg, vi har bokat taxi till 4.30 på morgonen så det blir tidig kväll i kväll...planerar jag iallafall. Vädret ser verkligen inte dåligt ut heller, strålande sol varje dag, även om det är nästan 10 grader kallare där än här. Nå, det är ju trots allt höst och man kan ju klä på sig. Jag tänker inviga min nya långa vinterjacka som jag köpte från Next för ca en månad sedan.

2 kommentarer:

  1. trevlig resa till er båda, hoppas ni har det riktigt mysigt där i Berlin! Aldrig varit dit själv, men kanske man borde ta sig en avstickare till Tyskland nån gång...

    SvaraRadera
  2. Tack, nu är allt packat och klart och larmet ställt till 10 över fyra. Usch, känner mig alltid så deprimerad när jag måste stiga upp jättetidigt. Ska iallafall bli riktigt intressant och se Berlin och så får jag äntligen en chans att öva mina tyskakunskaper. Har studerat språket i 7 år men aldrig använt det. Jag antar att Steve kommer att förlora sin talförmåga totalt som vanligt när vi reser utanför England och det är jag som får sköta snacket:-). Ska besvara ditt mail när jag kommer tillbaka men jag köper och skickar gärna produkten till dig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...