20 november 2011

Helgen som gick

Så är det snart måndag igen, blää. Jag har dock roliga planer för imorgon, ska nämligen gå och se och lyssna till Will Young med Annika på Shepherds Bush Empire.

Idag har jag mest jobbat framför datorn, men jag tog mig iallafall ut till gymet för ett Zumba-pass på eftermiddagen. När jag kom dit fick jag dock höra att det var min favorit-Zumba-instruktörs sista pass:-( Hon har varit den absolut bästa Zumba-instruktören på mitt gym och hon blir mycket svår att ersätta, så jäkla typiskt bara för att jag gillade henne.

Efter gymet åt jag lite rester från gårdagens middag, stekt halloumi, proscuitto, sallad och ångkokt broccoli.
Nu sitter jag och Steve och tittar på en dokumentär där de balsamerar en man som donerat sin kropp till forskning. De vill se om de kan balsamera en kropp på samma sätt som egyptierna och få den att bevaras. Tur att jag redan har ätit middag är allt jag kan säga.

Gårdagens middag blev lyckad och det var så kul att träffa Carola igen. Steve gick ut på en pubrunda med en kompis så vi kunde sitta och prata ostörda.
Till förrätt stekt halloumi och proscuitto-skinka med rödlöks- och chillidressing.
Till huvudrätt gjorde jag grisinnerfile som jag fyllde med en blandning av riven ost, hackade torkade tomater och pesto. Jag lindade sedan in hela filen med bacon och tillagade den i ugnen i 225 grader. Till köttet serverade jag rättikagratäng och kokt haricon verts.
Till efterrätt blev det ännu en gång chokladterrin. Ni hittar receptet här. Den här gången använde jag mörkchoklad med apelsinsmak. Mums.

Det blev ganska många drinkar igår så jag har känt mig ganska seg hela dagen, egentligen ända fram till att jag gick på Zumba. Efter en timmes svettande senare kände jag mig ganska normal igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...