7 november 2011

Skräp, skräp och mera skräp

Idag har Steve och jag städat ur loftet. Steve klättrade upp (jag vägrar klättra upp dit sålänge vi inte har stege) och hissade sedan ner skräpet till mig. Oraken till vår städiver är att när vi någon gång hittar någon som kan renovera vårt badrum (jepp, letandet fortsätter) så behöver de åtkomst dit för att installera spotlights och vi tänkte att "bättre förekomma än förekommas".
Jag ville också få ner min "Nykarlebystjärna" (ser ungefär ut som nedan) så allt saker är nere när det är dags att julpynta.
Jag var 100 % säker på att jag bett Steve sätta upp den på loftet efter jul ifjol. Han gick igenom varje pryl men när stjärnan inte verkade finnas någonstans så dubbelkollade jag i sängkammaren och hittade den ovanpå klädskåpet, eh:-). Som sagt, mitt minne är inte det bästa:-)

Det var inte klokt hur mycket skräp vi gömt undan och vi fick gå flera gånger till soptunnorna innan vi fått ut allt. Nu känns det iallafall skönt, jag tycker om ordning och reda:-)
Hela hallen var täckt av skräp.
Man hittar mycket man glömt när man sorterar igenom sina saker, här är min avhandling från South Bank University i London. Jag skrev om etableringsstrategier och skickade bland annat ut en enkät till finska företag med verksamhet i Storbritannien. Den satt jag och filade på ett par månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...