10 november 2011

Massage och middag på puben

Idag började dagen, förutom med jobb, som vanligt med en timme på gym. Det var ganska jobbigt idag på grund av träningsvärken efter gårdagens Body Conditioning som innehöll massor av squats. Jag är inte så förtjust i att träna mina benmuskler då a) jag inte har ett uns fett på mina ben som måste tonas, b) jag ändå aldrig får synliga muskler på benen hur mycket jag än tränar, c) mina ben är redan tillräckligt starka för att bära mig dit jag vill och d) min rygg inte tycker om det på grund av att man böjer sig framåt lite under rörelsen vilket belastar ryggen.

Efter gymet jobbade jag några timmar till innan det var dags att promenera till Clapham Junction för en timmes massage. Massören gav mig lite bakläxa för att mina muskler var mer spända än normalt men jag skyllde på Body Conditioningen som gett mig träningsverk i samtliga muskelgrupper. Hon sa att iallafall är det mer jämvikt på de spända musklerna nu, när alla är spända:-)

Efter den sköna genomköraren på massagebordet halkade jag hem, hal som en ål efter all massageolja, bytte kläder och sedan gick Steve och jag till en av våra lokala pubar för middag och en flaska gott rött vin (ingick i priset). Jag tog en hamburgare, bytte ut franska mot ruccola och satte brödet till sidan. Man fick både brieost och bacon på hamburgaren så den var minst sagt mättande, och riktigt god. Måste komma ihåg att använda brieost nästa gång jag gör hamburgare.

Till efterrätt gick Steve överraskande med på att dela på några ostar, eller det var faktiskt han som föreslog det. Han äter mycket sällan dessertostar eftersom han inte tycker om mögelost och andra smakrika ostar som ofta är höjdpunkterna på ostbrickan. Vi valde dock två hårda ostar och en brie som inte var så stark i smaken och som till och med Steve kunde godkänna.
Osten längst ned var bäst. Den hade en jättegod rökt smak. Jag föredrar dock kex till ost istället för mjukt bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...